Αιθέριο έλαιο Λεβάντας

Αναρτήθηκε από : Anastasia 10/04/2016 0 Σχόλια

Άνοιξη!! Αρωματίστε τον χώρο σας με φυσική Λεβάντα!!

 

Πόσες αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει ή Λεβάντα?

Κάτι η φρεσκάδα της άνοιξης, κάτι η νοσταλγία της παλιά γνώριμης μυρωδιάς όταν τακτοποιούσε η μαμά τα χειμωνιάτικα ρούχα και άνοιγε τα μπαούλα, κάτι οι επισκέψεις στο σπίτι της γιαγιάς κάθε Πάσχα που μοσχομύριζε κολώνια Λεβάντα, κάτι το καλοκαίρι που μας άλειφαν με λαδάκι λεβάντας για τα τσιμπήματα των κουνουπιών για να σταματήσει επιτέλους το τσούξιμο και σιγά σιγά ...έγινε απαραίτητη και στα δικά μας σπίτια...

Ο αποξηραμένος ανθός της Λεβάντας, μπορεί να αρωματίσει φυσικά και αποτελεσματικά τον χώρο σας όπως τις ντουλάπες, τα συρτάρια, τα χαλιά σας κ.α. Αλλά μην ανησυχείτε... δεν χρειάζεται να πάρετε τα όρη, τα άγρια βουνά για να την μαζέψετε... Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, που κλείνεται... σε μπουκαλάκι!! Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας που προκύπτει από την διαδικασία απόσταξης. Είναι πολύ συμπυκνωμένο, διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυτού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλο το χρόνο για όποια περίπτωση και ανάγκη έχετε.

'Οταν διαλέγετε αιθέρια έλαια, όσο σας είναι δυνατόν, επιλέγετε τα βιολογικά αιθέρια έλαια. Εμείς έχουμε επιλέξει και οι πελάτες μας το έχουν αγαπήσει πολύ, το βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας της Bioselect, θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο χώρο;  Με πάρα πολλούς τρόπους!! Ορίστε μερικοί μόνο από αυτούς!!

  • Αναμειγμένο με λίγο νερό μέσα σε αρωματιστή καύσης με ρεσώ για ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αρκούν 2-3 σταγόνες
  • Αναμειγμένο μέσα σε αποιονισμένο νερό, με το διάλυμα μπορείτε να φρεσκάρετε τις κουρτίνες σας ψεκάζοντας από απόσταση 15-20 εκ 
  • Ρίχνοντας μερικές σταγόνες μέσα σε ένα πουγκί με αρωματικές πέρλες, μπορείτε κρεμώντας το μέσα στην ντουλάπα σας να αρωματίσετε το χώρο της.
  • Στην κρεββατοκάμαρα, μουσκεύοντας με 2-3 σταγόνες ένα μαντηλάκι και τοποθετώντας στο, κάτω από το μαξιλάρι σας, θα έχετε ήρεμο ύπνο.
  • Στην αποθήκευση των χαλιών,  τοποθετώντας διάσπαρτα στο χαλί 2-3 μαντηλάκια μουσκεμένα με μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου Λεβάντας (είναι φυσικό αντισκωριακό.. όχι όπως η ναφθαλίνη... κορίτσια μακριά από αυτήν) 

Και τόσες άλλες εφαρμογές που έχει...  χρησιμοποιήται για  συνταγές στην αντιμετώπιση της  κυταρίτιδας, του πονοκεφάλου, της νευρικής υπερέντασης... για περισσότερες συνταγές κοιτάξτε μέσα στο προϊόν Αιθέριο 'Ελαιο Λεβάντας και θα επανέλθουμε δρυμίτεροι με συνταγές και για περισσότερες περιπτώσεις..

Μείνετε συντονισμένοι...

Ετικέτες: blog

Αφήστε ένα σχόλιο