No 105 Angelina

No 105 Angelina
Γυναικείο 'Αρωμα No 105 Angelina

Λίγα λόγια για το άρωμα :
Ένα άρωμα κατηγορία από μόνο του. Πολύ ιδιαίτερο, έως υπερβολικό, αδύνατον να το μπερδέψεις με κάτι άλλο.  Ξεχωρίζει το πατσουλί, η μαύρη σοκολάτα και η καραμέλαΕξαιρετικά έντονο άρωμα κατάλληλο για χειμώνα και βράδυ. Προτιμήστε το αν σας αρέσουν και φοράτε δυνατά ανατολίτικα αρώματα. Αγαπητό και σε γυναίκες που τους αρέσουν τα γλυκά ανδρικά αρώματα.
Πρόταση: Αν σας αρέσουν τα ανατολίτικα αρώμτα αλλά δεν θέλετε να μυρίζετε έντονα στους άλλους, δοκιμάστε την κρέμα σώματος αυτού του αρώματος. Η μυρωδιά θα σας ξετρελάνει αλλά θα είναι πιο εύκολο να το φορέσετε καθώς δεν θα ''φωνάζει'' μέσα στον χώρο, αλλά εσείς θα το μυρίζετε απαλά.

Είδος: Eau de Parfum (ενισχυμένο)
Προέλευση αρωματικής σύνθεσης: Γαλλία
**********************

Βασική αρωματική αίσθηση (main accords)
Γλυκό, Πατσουλί, Καραμελέ 
**********************
Κατηγορία: Βανίλια Ανατολής
Εποχή:  Χειμώνας / Φθινόπωρο
Φοριέται:  Βράδυ 
**********************
Νότες Κορυφής:
  Πεπόνι, Καρύδα, Μανταριν ορανζ, Φύλλα φραγκοσταφυλλιάς, Γιασεμί, Περγαμόντο, Μαλλί της γριάς
Μεσαίες Νότες: Μέλι, Βερίκοκο, Βατόμουρο, Δαμάσκηνο, Ορχιδέα, Ροδάκινο, Γιασεμί, Κρίνο της κοιλάδας, Κόκκινα μούρα, Τριαντάφυλλο
Νότες Βάσης: Σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Πατσουλί, Μόσχος, Βανίλια, Μαύρη Σοκολάτα, Καραμέλα
 **********************
Διάρκεια : Πολύ μεγάλη
'Ιχνος : Τεράστιο
**********************
*αν σας αρέσει το Angel του οίκου Thierry Mugler θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτό το άρωμα, ίσως γίνει το αγαπημένο της συλλογής σας.

** Οι πληροφορίες όσον αφορά στο άρωμα (πχ. ένταση, διάρκεια, βασική αρωματική σύνθεση, αντιστοιχία με κάποιο άλλο άρωμα κτλ) βασίζονται σε μέσο όρο απόψεων χρηστών. 
Για διευκρινήσεις όσον αφορά στις πληροφορίες που παρέχονται για τα προϊόντα, παρακαλούμε ανατρέξτε στους Ορους Χρήσης.


 

Πληροφορίες αποστολής
 
Γενικές πληροφορίες  

 • Το auradavita.gr αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.
 • Οι παραγγελίες, των οποίων τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες από την ολοκλήρωση της πληρωμής.
 • Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών).
 • Οι παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα από Παρασκευή μεσημέρι (από τις 13:00 μ.μ) έως και το βράδυ της Κυριακής, διεκπεραιώνονται την Δευτέρα ή αν μεσολαβεί αργία την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. 
 • Οι παραγγελίες οι οποίες περιέχουν προϊόντα τα οποία προπαραγγέλλονται  (pre-order) ή προϊόντα που αναμένονται, διεκπεραιώνονται μετά από τηλεφωνική ή γραπτή συνεννόηση με τον πελάτη.
 •  Τα προϊόντα αποστέλλονται συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα νόμιμα παραστατικά πώλησης (απόδειξη λιανικής πώλησης)
 • Σε περίπτωση που εντοπίσουμε οποιοδήποτε λόγο καθυστέρησης της παραγγελίας σας, πχ. μη διαθέσιμα προϊόντα (λόγω έλλειψης ή καθυστέρησης παραγωγής ή κατάργηση ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο) ή καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω απεργιών, λόγους ανωτέρας βίας κτλ, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, μέσω e-mail ή/και τηλεφωνικά ώστε να σας ενημερώσουμε για την αιτία καθυστέρησης, τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής και για να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Παρακολούθηση Αποστολής

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε μέσω e-mail για τον κωδικό αποστολής (tracking number), ώστε να έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την αποστολή της παραγγελίας, στο σύστημα αναζήτησης του εκάστοτε μεταφορέα. Η αποστολή εκτελείται με Γενική Ταχυδρομική, ACS ή ΕΛΤΑ και πάντα υπάρχει κωδικός αποστολής.


 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:

 • Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

 

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή της Alpha Bank στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ 
Αριθμός Λογαριασμού: 40509403
ΙΒΑΝ: GR 33 0110 4920 0000 4924 0509 403
Swift BIC: ETHNGRAA
Όνομα Δικαιούχου: ΣΤΑΝΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 
ALPHA BANK 
Αριθμός Λογαριασμού: 624-00-2320-001865 
IBAN: GR83 0140 6240 0232 0001 865
Swift BIC: CRBAGRAAXXX
Όνομα Δικαιούχου:  ΣΤΑΝΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 
Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το Ονοματεπώνυμο σας ή ο αριθμός της παραγγελίας και να μας ειδοποιήσετε γραπτώς ή τηλεφωνικώς ώστε να ενημερώσουμε την κατάσταση πληρωμής στο σύστημα και να αποσταλεί η παραγγελία σας άμεσα.
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που τοποθετείται η παραγγελία στο σύστημα. Αν η διαδικασία πληρωμής δεν ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
Το κόστος τραπεζικής συναλλαγής (σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από λογαριασμό άλλης τράπεζας πχ από την Eurobank προς την Εθνική) βαρύνει τον εντολέα.

 • Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American Express)

Πατώντας επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στον επίσημο δίαυλο πληρωμής της Alpha Bank, όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνεται η πληρωμή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας για την επιβεβαίωση ενώ θα λάβετε και το αντίστοιχό e-mail επιβεβαίωσης από εμάς.
 
Σημειωτέον, οι συναλλαγές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο (real time), αποκλειστικά μεταξύ τηςAlpha Bank και του ιδιοκτήτη της κάρτας / Αγοραστή. Η τράπεζα διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της επιχείρησης www.auradavita.gr,  η οποία δεν συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία και δεν αποθηκεύει τα ευαίσθητα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας του πελάτη στο σύστημα της. Ηwww.auradavita.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων, στην περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της κάρτας.
 
Ολόκληρη η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται σε ασφαλείς τοποθεσίες (128/256bit SSL Certifκicate) με τη χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας συναλλαγών SSL το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σύστημά μας και κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μεταφοράς στον παροχέα ηλεκτρονικής πληρωμής (Alpha Bank), όπου πραγματοποιείται ο έλεγχος και η χρέωση της κάρτας σας.
 
Παρακαλούμε σημειώστε ότι με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται στο σχετικό σύνδεσμο που βρίσκεται μετά τις μεθόδους πληρωμής.

 • Κωδικός Προϊόντος: 31126
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 8,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΤΙΜΗ WEB
Η τιμή ισχύει μόνο για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος auradavita.gr.
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

 

Τηλεφωνικό κέντρο

Γυναικείο 'Αρωμα Τύπου 60ml Διαλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα τύπου στο αντίστοιχο πεδίο Αν αντιμετω..
13,00€

Olivaloe Αντηλιακή Λοσιόν Προστασίας Μαλλιών (150ml)απαλή λοσιόν μαλλιών με:βιολογικό ελαιόλαδοβιολο..
12,00€

Olivaloe Καταπραϋντικό  Ζελέ Βιολογικής Αλόης με Καλέντουλα και Χαμομήλι (170ml)(99% βιοδρ..
12,80€

Αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος 5ml - Evergetikon  100% φυσικό αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου Χρήση: γ..
6,00€

Γυναικείο 'Αρωμα Τύπου 30ml Διαλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα τύπου στο αντίστοιχο πεδίο Αν αντιμετω..
8,00€

Bioselect  Απολέπισης για όλους τους τύπους δέρματος (250ml) - Βιολογικό Προϊόν Mε Dictam..
9,50€